top of page

12. 4. pořádáme první závod HRATLETIKY pro atletickou přípravku


Vážení rodiče, ve středu 12. 4. pořádáme v tělocvičně ZŠ M. Kudeříkové 1. závod přípravek ve formátu HRATLETIKA, který jsme připravili spolu s Atletikou Poruba. Právě s porubskými malými atlety a atletkami se utkají závodníci našeho oddílu. První závod pořádáme „se vším všudy“, tedy s netradičními cenami pro všechny závodníky i s poháry pro obě družstva, zároveň však potřebujeme nový formát řádně vyzkoušet, ponese se tedy i v mírně testovacím módu. Proto bychom Vás rádi požádali o součinnost a zapojení Vašich potomků do závodu.

Kdy: ve středu 12.4. ve 14:30 (sraz a prezentace). Začátek závodu v 15:00. Konec závodu do 18:00.

Kde: v tělocvičně ZŠ M. Kudeříkové

Pro koho: soutěž je určena pro Starší přípravku (ročníky 2012 a 2013) a Mladší přípravku (ročníky 2014 a 2015). Obě kategorie závodí ve 20 členných družstvech nezávisle na pohlaví, k závodu tedy můžeme nominovat prvních 20 přihlášených z každé kategorie.

Přihlášení dítěte: E-mailem na info@atletikahavirov.com nebo formou SMS na čísle 721 600 632

Info o projektu: www.hratletika.cz

Důležité: První závod pořádáme v tělocvičně pro společný počet 80 dětí, na ploše se bude pohybovat dalších cca 20 organizátorů (trenéři, rozhodčí, technická četa), z tohoto důvodu bohužel nebude kapacitně možné umožnit účast rodičům. Zároveň z důvodu pořádání závodu bude zrušen středeční trénink přípravky. Děkujeme za pochopení.

bottom of page