top of page

Naše trio se podílelo na stříbru z Mezikrajového utkání, Oliver Syslo zvítězil ve výšce


Kuba Číž, Adam Hruška a Oliver Syslo se v rámci reprezentace MS kraje podíleli na výborném 2. místě krajského výběru na Mezikrajovém utkání staršího žactva.

Nejdříve se mezi našimi závodníky představil Kuba, který si na 60 m překážek vylepšil osobák o 24 setin na skvělých 8,64. Nebýt nepříjemné kolize ve středu trati, mohl být výkon ještě lepší, stejně jako umístění - výsledné 9. místo mezi českou špičkou je ale velmi dobrou vyhlídkou pro příští rok.

Adam si nejdříve vytvořil halový osobák na hladké šedesátce, výkonem 7,58 zaostal jen setinku za svým maximem z venku. Zároveň se podílel na 4. místě mixované štafety 6x200 metrů.

Nejlépe z našich si vedl Oliver, který výkonem 187 vyhrál soutěž výškařů. Umístění je super, výkon ale mohl být ještě výrazně lepší, Oli se dostával "hooodně" vysoko nad laťku, v poslední chvíli však vždy pustil zadek a laťku lehce líznul.

Klukům gratulujeme k úspěchu a těšíme se na jejich víkendové představení na Vánoční hale, kdy si naposledy zazávodí v žákovské kategorii.

bottom of page